lauantai 29. marraskuuta 2014

Steam Exploration Sale Nov 26 - Dec 2

Joitakin yksittäisiä tarjouksia katsellessa näyttäisi siltä, että osa tarjouksista päättyisi jo sunnuntaina kello 20 eikä joulukuun 2. päivä!

Muutamia päiviä sitten alkanut Steam Exploration Sale (suom. Steamin Tutkimusretkiale) kestää vielä muutaman päivän verran ja kyseessä on yksi suurimmista näkemistäni Steamin aleista vähään aikaan.
Steam Storen ilmoituksen mukaan alennuksessa on tuhansia nimikkeitä,

5752
 
That's right,
5752 titles on sale across Steam

joten aivan pienestä päähänpistosta ei siis ole kyse. Määrät näyttävät olevan -10% & -90% väliltä ja hyvin moni on vähintään 40-50% alennuksessa. Mikäli hakuehtoja tarkentaa, niin esimerkiksi Windowsille löytyviä pelejä on alennuksessa jopa 2873 kappaletta. Mikäli Steam on ennestään tuttu, niin suosittelen nappaamaan suosikkisi nykyisestä alennuksesta (ainakin mikäli alennus on korkea) tai mikäli Steam ei ennestään ole tuttu, niin tutustumaan Steam Storeen. Tämä laaja ale päättyy 2. joulukuuta kello 20 (Suomen aikaa). Saapa nähdä mitä kaikkea joulualeen on sitten luvassa... siis mikäli joulualea tulee niin pian tämän alen päättymisen jälkeen.

Alennusten joukossa on muun muassa seuraavia:
Yllä olevat tarjoukset valitsin osittain sen perusteella mitä itse olen kokeillut, osan sen perusteella mitä olen niistä nähnyt tai kuullut puhuttavan. Lisäksi valitsin vähintään 50% alennuksessa olleita tuotteita, joskin olisin muutaman kohdalla voinut hyväksyä 40% alennuksenkin. Pakettitarjouksen (mm. bundle, pack, jne.) otin mikäli alennus oli ulotettu siihen ja katsoin paketin kokonaisuudessaan tai osittain listaamisen arvoiseksi. Osa tarjouksista päättyy jo huomenna klo. 20:00, mutta osa kestää hiukan pidempään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti