lauantai 8. marraskuuta 2014

Kun jelly beanit eivät enään kelvanneet..

Tuossa aiemmin tällä viikolla tuore androidini ilmoitti kyllästyneensä Jelly Beaneihin ja vänkäsi KitKatin perään. Hiukan mietin antaisinko periksi, mutta täytyyhän sitä toisinaan myönnytyksiäkin tehdä ja sanoin että mikäpä siinä..

Kyseessä oli siis käyttöjärjestelmäpäivitys älypuhelimeeni ja se veikin megan jos toisenkin ja hiukan hirvitti ryhtyä sen suuruiseen operaatioon, etenkin kun puhelin oli ollut vasta muutaman viikon käytössä ja tietty se varoitteli kaikenlaista ja kyseli olenko aivan varma. En ollut mutta klikkasin OK:ta silti.

Tiedostoja se lataili jos jonkin aikaa ja päivitteli asioitaan toisen mokoman ja lopulta kun se suoriutui tehtävästään niin ulkoisesti siinä ei yhdellä silmäyksellä näyttänyt olevan juurikaan eroja. Hiukan huolellisemmin katsottuani huomasin että ainakin jotain pieniä muutoksia on ainakin tapahtunut ja voi olla että sisäisiä muutoksia on voinut tapahtua sitäkin enemmän. Oli miten oli, mutta nykyisin Galaxy S4 Minin alla kehrääkin KitKat 4.4.2 edellisen Jelly Bean 4.2.2 sijasta.

Syytä yllättäen tapahtuneeseen päivitykseen en osaa sanoa, siihen miksi vasta parin viikon käytön jälkeen puhelin vänkäsi jotain uutta ja kivaa, mutta sellaista se teknologia on. Ja onhan KitKat (4.4.2) sentään julkaistu jo noin vuosi sitten (December 9, 2013).

Mikäli Androidin eri versiot kiinnostavat, niin niistä lukemisen voi aloittaa esimerkiksi Wikipediasta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti