keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Sonar Pocket - Never Give Up!

Tällä kerralla on hieman musiikillista tarjontaa.
Varsinainen biisi alkaa ~20 sekunnin kohdalta.Valitettavasti osa YouTubessa olleista videoista, jotka sisälsivät tämän biisin, olivat vaimennettuja ja varustettuja ilmoituksella:
"Tämä video sisälsi aiemmin tekijänoikeuksilla suojatun ääniraidan. Tekijänoikeuksien haltijan tekemän vaatimuksen vuoksi ääniraita on hiljennetty pysyvästi."
Ja tuo sattui olemaan varmaan yksi harvoista, joista kyseinen biisi sattuu löytymään.
Kyseessä on Digimon Xros Warsin OP, eikä ole ainoa Digimonin yhteydestä tuttu biisi, joka on mielestäni hyvä. Joillekin voi tulla yllätyksenä, että pidän mm. seuraavista Digimonin yhteydestä tutuksi tulleista biiseistä: Kōji Wada (Wada Kouji) - Butter-Fly, Ayumi Miyazaki - Brave Heart, Ayumi Miyazaki - Break Up!, Kōji Wada - The Biggest Dreamer, IKUO - Believer, ja tuo aiemmin mainittu Sonar Pocket - Never Give Up!. Voi olla, että joitain tärkeitä jäi mainitsematta ja nuo luetellut ei ole muussa kuin tuotantokausien järjestyksessä.

Nostalgian vuoksi pidän kovasti parista ensimmäisestä kaudesta (Digimon Adventure & Digimon Adventure 02 ("Zero Two")), kolmaskin kausi (Digimon Tamers) oli ihan mukava, mutta ei tehnyt aivan yhtä suurta vaikutusta. Neljännestä (Digimon Frontier) en oikeastaan pitänyt.. ja vaikkakin siinä oli muutamat hyvätkin hetket, niin se jäi kaikkein vähiten pitämäksi kaudeksi. Digimon Savers (Digimon Data Squad) on Digimon Xros Warsin lisäksi (joskin Xros Warsissa vain se ensimmäinen osa.. joskin loppua kohten siellä on yksi suosikkitilanteistani) jokseenkin vahvoja suosikkeja. En oikein osaa antaa mitään ihmeempiä perusteluja. Mutta se ei tosin olisi tämän blogin aiheen mukaistakaan..

Eli mihin jäinkään... Niin siis. Tuo mainitsemani biisi on mielestäni ihan kuuntelemisen arvoinen vaikkei Digimonit kiinnostaisikaan. Musiikin melodia, vaikka se hyvä onkin, ei ole ehkä se kaikkein keskeisin tuossa biisissä, mutta ainakin itseeni aikoinaan teki suuren vaikutuksen tuon biisin sanoitukset. Se vaan on jotenkin kannustavaa ja positiivista.. En minä kai muuta siitä osaa kommentoida.
Sanoin ehkä hieman väärin tuon alun eli vaikka melodia itsessään ei olekaan ihmeellisin, niin se täydentää kuitenkin kivasti noita sanoituksia ja sopii biisiin oikein erinomaisesti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti