perjantai 4. tammikuuta 2013

Animellakin lomaa?

Uusia animejaksoja ei ole tässä lähiaikoina tullut niistä sarjoista joita seurailen ja lisäksi SAO ja MB loppuivat (ainakin toistaiseksi), joten animen osalta joulu ja uusi vuosi on jäänyt itselläni hieman vähäisemmäksi. Ehkä sieltä taas alkaa lähiviikkoina tulemaan Fairy Tailia ja muuta kivaa.

Seuraavaa blogaustani odotellessa voittekin katsella tätä kymmenen tunnin pituiseksi venytettyä versiota "Yuki Yuki Yuki" -videosta:
Niille, joille video ei ole ennestään tunnu niin mainittakoot, että se perustuu Mirai Nikki -animeen. Lisäksi luulen että tämä kyseinen video oli yksi niistä, jotka saivat minut aloittamaan sarjan katsomisen kun halusin tietää mistä siinä on oikein kyse. Ei ole mikään harvinaisuus että YouTubesta löytyvät videot herättävät uteliaisuuttani uusia asioita kohtaan.. siis esimerkiksi animesarjoja kohtaan.
Toivon, että minulla on tarjottavana hieman parempaa blogausta ensi kerraksi.

Animen lisäksi myös katsomani My Little Pony: Friendship is Magic sarja pitää pientä taukoa kesken kolmannen kautensa ja jatkuu vasta 19. päivä tammikuuta jaksolla Keep Calm and Flutter On.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti