keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Proud to be a Brony (BlackGryph0n)


Proud to be a Brony (BlackGryph0n)Tämä on yksi omista suosikeistani bronyjen tekemistä biiseistä. Etenkin niitten joukossa, jotka eivät ole remixejä sarjan musiikista.

Itse olin muistaakseni tutustunut MLP FiM sarjaan muistaakseni varmaan 2011 kesällä tai syksyllä (vanhempia generaatioita, joskaan ei G3 ja G3.5:tä, oli tosin tullut katsottua kauan ennen tuota..), mutta bronyt ilmiönä tulivat minulle tutuksi vasta aika paljon myöhemmin. En muista, milloin ensimmäisen kerran kuulin termistä mutta joskus vuoden 2012 alussa tuli katsottua erilaisia ponivideoita, kuten lyhyitä klippejä jaksoista tms, YouTubesta (ainakin jos YouTuben katseluhistoriaani on uskominen), mutta varsinainen suuri loikkaus itse fandomiin tutustumiseen tapahtui vasta syksyn 2012 aikana, kun löysin enemmän aiheeseen liittyviä sivuja, tutustuin bronyjen tekemään musiikkiin yms. Lisäksi liityin brony.fi foorumillekin vasta jokin aika sitten.

Tämä biisi on siinä mielessä tärkeä itselleni, että se on ollut oleellisessa osassa mm. musiikkiin tutustuessa ja etenkin syksyn aikana tätä tuli kuunneltua runsaasti. Tämä on ollut yksi niistä kappaleista, joilla on ollut merkitystä sen tajuamisessa, että on hienoa olla osana tätä fandomia ja, kappaleen nimeä lainatakseni, " I'm proud to be a Brony ". Tämä on erinomaisena esimerkkinä siitä, mihin osa bronyistä kykenee vaikkapa juuri musiikin alalla. Lisäksi bronyjen joukosta löytyy runsaasti monia muitakin lahjakkuuksia.

Haluan esittää suuret kiitokset nimimerkille Black Gryph0n, joka on tärkeänä osana bronyjen fandomia (eikä suinkaan pelkästään yhden biisin vuoksi vaan muistakin syistä!). Haluan kiittää tästä loistavasta kappaleesta ja siitä paljonko se on ilahduttanut sekä minua, että varmasti lukemattomia muita bronyja. Kiitos.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti