torstai 11. joulukuuta 2014

[ANIME] Akatsuki no Yona (ep 10)

Syksyllä alkanut Akatsuki no Yona on ehtinyt jo 10. jaksoonsa. Toisinaan tämän sarjan jaksot ovat suorastaan puhdasta kultaa.

Liikuttava jälleennäkeminen. Melkein sanattomaksi vetää. Seurausta siitä että kaikki kylän turistit eivät ole yhdenvertaisia.
Joskus tuntuisi paremmalta kuulla vain se ensimmäinen ja parempi vaihtoehto, ei sitä jälkimmäistä ja huonompaa. Tosin yllättävän usein sarjan päähenkilön kohdalle sattuu juuri se ensimmäinen vaihtoehto. Mitäpä jos joskus päähenkilöllä ei kävisikään niin hyvä tuuri?
Toisinaan vaikeneminen on kultaa.. toisinaan taas kysymykseen vastaamatta jättäminen sekä tauon pitäminen oikeassa kohdassa jättää ilmaan leijumaan pahaenteisen uhkauksen.
Edellisen kuvan kommentointiin viitaten: tulisiko päähenkilöstä päätään lyhyempi henkilö?
Kommunikointia. Juuri niin, kommunikointia. Sitäpä hyvinkin. Olen aika varma siitä että tämä kaksikko aiheuttaa varsin mielenkiintoisia tilanteita myös tulevissakin jaksoissa...
Ominaisuudet, joita toivoisit sinulla olevan...

...voivat olla samoja, joita sinulla ei ainakaan ole.

Kurja tuuri.
Toisinaan sitä huomaa kun kaksi henkilöä ovat hyvissä väleissä keskenään. Nämä kaksi eivät ole.
Toisinaan yksinkertaisin selitys on paras selitys.
Sen sijaan tulkinnan oikeellisuus jättää hiukan toivomisen varaa.
Kuvia klikkaamalla näet ne isompana. Toisinaan tässä sarjassa on loistavaa tilannehuumoria. Välillä ehkä liian väkinäistä, mutta enimmäkseen silti hauskaa. Ja muutenkin sarja on tuntunut tähän mennessä ihan hyvältä. Hahmot eivät ole huonoja, tapahtumia on ollut mukava seurata ja jonkinlainen juonikin tuntuu löytyvän.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti