tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulu lähestyy!

Koska perheeni yleensä kinuaa minulta toiveita joululahjojen osalta (ja toisinaan lukee blogiani), niin ajattelin tehdä pienimuotoisen toivelistan heitä helpoittaakseni.
   

Ylimmäinen kohta vaatii selvästi lisäselitystä ja sitä varten minulla on muutama apukuvakin tässä alla. Ensimmäinen kuva on esimerkkinä MANGA-LISTASTANI ja sen kolmesta ryhmästä. 'Reading' listaan laitoin ne sarjat, joista omistan osia ensimmäisestä alkaen.
'On-Hold' listassa on niitä sarjoja, joissa minulla on osia, mutta joko en omista ensimmäistä osaa tai ensimmäisen ja viimeisen omistamani osan välistä puuttuu osia.
'Plan to Read' listassa puolestaan on niitä, jotka voisivat olla mielenkiintoista luettavaa, mutta joita ei ole omistuksessani.

Ja kuinka tästä on mitään apua? Ehkä tämä toinen kuva selventää lisää.
Lisäsin itse kuvaan tekstiä, mutta lisään sen vielä tähänkin.
"Mikäli ryhmä on 'On-Hold' ja 'Volumes' > 0, niin klikkaamalla 'More' (kts. hiiren osoitin) avautuu lisätietoja ja kohdasta 'Comments' näkyy mitkä kyseiset Volumet itseltäni löytyvät sarjasta. Mikäli ryhmä on 'Reading' niin Volumet ovat yhdestä eteenpäin lukumääränsä verran.
'Priority' järjestyksellä tarkoitetaan sitä mitä sarjaa haluaisi lukea mieluiten. 'High' > 'Medium' > 'Low' on näiden järjestys. 'High' on erityisenä toiveena, 'Medium' olisi mukava lukea, mutta 'Low' ei ole välttämätöntä.
Erityinen painoarvo on kuitenkin 'Reading' listan 'High' priorityllä sekä 'Plan to Read' ryhmällä. Tämä 'On-Hold' on alhaisimmalla prioriteetilla."
Toisin sanoen listaa kannattaa hyödyntää siten, että hankkii sellaista mangaa, jota itselläni ei ole, jonka prioriteetti on mieluiten 'High' tai 'Medium' ja löytyy mieluiten joko 'Reading' tai 'Plan to Read' listoilta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti