lauantai 23. marraskuuta 2013

Ponien neljäs tuleminen

Tänään alkoikin My Little Pony: Friendship is Magic (suom. "Ystävyyden taikaa") neljäs tuotantokausi aloitusjaksonaan Princess Twilight Sparkle - Part 1 & Part 2 eli ei tarvinnut tokaa osaa odottaa ensi viikkoon. Itse jakso on Meghan McCarthyn käsikirjoittama (tunnettu mm. jaksoista Dragonshy, Green Isn't Your Color, Party of One, Lesson Zero, A Canterlot Wedding, The Crystal Empire), joten laatua tietty oli luvassa. Spoilereita en aio tietenkään paljastaa jaksosta.

Kaudessa tulee olemaan 26 episodia eli saman verran kuin ensimmäisessä ja toisessa kaudessa oli. Kolmannen kauden (13 episodia) jälkeen tämä tuntuu mukavan pitkältä kaudelta. Asiasta vähemmän tietäville voisi mainita sarjan ekan kauden alkaneen 10.10.2010 eli reilut 3 vuotta sitten. On hyvä pitää jatkuvasti mielessä että kun puhun tästä sarjasta niin tarkoitan nimen omaan MLP:n neljättä generaatiota (G4). Ei siis niitä aiempia (G1-G3). Sarjan katsomista voin toki suositella niille, jotka eivät ole vielä kokeilleet.

Vaikka en jakson aiheesta tai sisällöstä lähdekään spoilaamaan niin sen voisi mainita että Twilight Sparkle jatkaa alicorneiluaan ja prinsessana oloaan neljännelläkin kaudella, samalla myös alkutunnarikin hiukan muuttui (ei, kyllä se musiikki säilyi vielä samana).

Tuota noin, tuskinpa sitä mitään muuta erityisempää oli mielessä, ainakaan ilman spoilereita.
Fiilikset kahdesta ekasta jaksosta:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti