lauantai 6. heinäkuuta 2013

PREVIEW: Alat Abv - Osa 3 // Lyhyt animeblogaus

Edellisessä osassa jäätiinkin aika jännään tilanteeseen pitkän listan ja monien tähtien jakamisen jälkeen. Tuossa kun vilkaisin hieman liiankin pitkän ajan jälkeen tuota listaa uudestaan niin päädyin siihen tulokseen että valitsen molemmat viisi tähteä saaneet hahmot eli Kaname Madoka sekä Misaka Mikoto. Tämä osittain siksi että tämän kertaisesta päästään "eroon" ja voin aloittaa uusien hahmojen valitsemisen mahdollisimman pian. En tosin ole vielä varma milloin saan kyseiset esittelyt valmiiksi, mutta sen tarkoituksena olisi sisältää pikemminkin omaa pohdintaa hahmoista tai jotain muuta syvällistä eikä pelkästään jotain mitä voisi löytää ihan Wikipediasta kopsaamalla.

Yritän lisäksi elävöittää niitä muuten tylsiä hahmoesittelyjä runsaalla määrällä kuvia, puolittain toivoen että itse esittelyt jäisivät riittävästi kuvien varjoon, tai ehkei sentään. Jotain kuvia yritän silti saada molemmista hahmoista. Joudun mahdollisesti kertaamaan ainakin osan niiden sarjojen jaksoista, joissa kyseiset hahmot esiintyvät.. ihan siltä varalta että mieleeni juolahtaisi jotain mielenkiintoista sanottavaa heistä jota en vaikkapa tällä hetkellä muista.

Jänniä aikoja on siis tulossa ja hyvää tunnetusti kannattaa odottaa. Tämä ei silti tarkoita ettäkö vähentäisin muita blogauksiani (ei sillä etteikö niitä olisi muutenkin aivan liian vähän jo entuudestaan), aion edelleenkin julkaista mm. animeaiheisia blogauksia vastaisuudessakin.
Animesta puheen ollen voisin mainita että sain tuossa tällä viikolla katsottua loppuun sellaisen sarjan kuin Saki ja täytyy myöntää että odotan sen jatko-osaa, Saki: Zenkoku-hen, jonka (toivottavasti) ilmestyä "jo" vuonna 2014, ainakin MAL:n mukaan. Tuossa jokin aika sitten puolestaan tuli katsotuksi Fruits Basket -niminen anime, joka osoittautui aika hyväksi, vaikka lopetus tuntuikin jättävän hiukkasen vajaaksi. Ilmeisesti mangana se olisi voinut antaa enempi..

Lisäksi MAL:n mukaan Dog Days 3 (siis sarjan kolmas kausi) pitäisi tulla joskus, joskaan päivämäärästä tai edes vuodesta ei näyttäisi vielä olevan tietoa. Muita tulevaisuuden "Not Yet Aired" animeita en ole vielä odottamassa, tai jos olen niin ainakaan en ole vielä tietoinen. Uskon kummiskin että 2013 syksyllä ja talvella tulee monia hyviä sarjoja liikkeelle. Ja vuodesta 2014 varmaan myöskin tulee hyvä animevuosi.

Toivoisin kummiskin että Medaka Box saisi kolmatta kautta joskus, se olisi ihan kiva. Ja että Fairy Tail jatkuisi 175 jaksostaan eteenpäin. Se kun tuntui loppuva hiukan liian yhtäkkiä. Noiden jatkumisesta ei ole tosin näkynyt MAL:ssa infoa, joten saapa nähdä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti