perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kesäkuun Helsinkimiitistä (2013-06-15)

Tuli siis käytyä bronymiitissä kesäkuun aikana Helsingissä. Paikkana oli Tapahtumakeskus Happi, joka oli kävelymatkan päässä Pasilan asemalta. Sovitin matkat sen verran huolella aikatauluuni (matkat yms.) että olin noin kahdeksaa minuuttia vaille 14 (eli n. 13:52) Hapen ulkopuolella ja lähdin sitten joskus illalla (ihan tarkkaa aikaa en muista, olisikohan ollut n. varttia yli yhdeksän illalla?) pois päin.

Miitissä oli kivaa ja aika tuntui kuluvan hiukan liiankin nopeasti. Seinäkellon näyttäessä suunnilleen 16:00 jouduin tarkastamaan ajan kännystäni kun en ihan uskonut että olisin ollut siellä jo kaksi tuntia. Ja sen jälkeen aika tuntui kuluvan entistä nopeammin..

Noh, jotain jälkimainintoja kerroin jo tuolla aiheelle omistetussa viestiketjussa brony.fi foorumilla, joten sen tarkemmin en puutu sen muistelemiseen, mutta ainakin voisin lyhyesti selostaa kyseisen päivän hankintoja.

Korkealaatuisempi kuva löytyy Dropboxista, *linkki kuvaan*.
Kuvassa näkyypi siis ponilaukku (oikealla), jonka mukana tuli laukussa kiinni oleva pinssi. Myöhemmin miitin aikana tuli hankittua Mane6 -aiheinen pinssi, jonka kiinnitin lippikseeni (kuvassa vasemmalla). Lisäksi löytyy toinenkin kuva laukusta sekä pinssistä.

Oli ollut jo jonkin aikaa mielessä jonkinlainen olkalaukku olisi ihan hyödyllinen ja käytännöllinen ja kun satuin miitin aikana tuollaisen siellä näkemään niin jotenkin tiesin että päätyisin sen hankkimaan. Ja ponipinssejähän ei voi koskaan olla liikaa ja sellaisella koristaa kivasti lippistä näin kesäisin ja pipoa sitten talvisin. Sitä paitsi voihan niistä olla apua bronyja tavatessa (esim. miittaillessa henkilöitä, joita ei ole aiemmin tavannut) kun on jotain mistä voi tunnistaa. Tai vaikkapa ihan satunnaisissa kohtaamisissa (ikään kuin minulla koskaan voisi käydä sellainen tuuri)..

Mutta sellaisia löytyi siis kesäkuun aikana Helsingistä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti