lauantai 18. toukokuuta 2013

Ulkoasun uudistus blogissa

Tämmöisenä pienenä tiedoituksena vain että sekä blogin taustakuva että myös perustekstin väri muuttui blogissa. Olen tähän oikeastaan tyytyväisempi kuin entiseen. Tämän taustan pitäisi olla "peittävämpi" eli ei pitäisi repeillä tai rakoilla ihan niin pahasti hieman isommillakaan resoluutioilla kuin mitä edellinen tuppasi tekemään. Myös linkkien värejä tuli hiukan muutettua.

Taustakuvassa poseeraa Misaka Mikoto animesarjasta Toaru Majutsu no Index sekä sen spinoffista Toaru Kagaku no Railgun, jossa hänellä on Indexiin verrattuna keskeisempi rooli, joskin en ole kokonaan katsonut vielä Indexiä, vasta muutaman jakson joten siitä minulla on heikompi käsitys. Sen sijaan Railgun on tullut katsottua, mutta ei sille jatkoa tänä vuonna (2013) tullut Toaru Kagaku no Railgun S. Itse hahmosta en lähde mitään sen kummempaa ainakaan vielä kertomaan, jokainen saa luvan ottaa siitä itse selvää jos kiinnostus siihen riittää.

Mutta siis.. Kommentteja saa lähettää. Onko uusi ulkoasu edellistä parempi vai huonompi? Vai oliko molemmat yhtä hyviä tai yhtä huonoja? Saako tekstistä selvää? Onko linkkien värit huonot? Mielipidettä saa vapaasti ilmaista.

Siltä varalta että jos joskus vaihtaisinkin taustan uudestaan niin, jottei tämän blogauksen merkitys vähene niin lisään nykyisen taustakuvan tämän blogauksen yhteyteen:


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti