perjantai 17. toukokuuta 2013

PREVIEW: Alat Abv - Osa 2

Tämän osan PREVIEW käsittelee lähinnä pieniä, mutta tärkeitä, muutoksia aiempaan listaan, siis linkkien lisäilyä ja lisäksi lisään hahmoille tähtiluokittelun () sen mukaan kuinka todennäköisesti he päätyvät lopulliseen blogaukseen. Tähtiä annetaan yhdestä () viiteen (), mutta edes viisikään tähteä ei tarkoita ehdotonta säilymistä tulevista karsinnoista. Aina voi tapahtua jotakin joka estää jonkin hahmon päätymisen lopulliseen versioon!

Ai niin, nolla tähteä tarkoittaa että hahmo poistuu edellisen blogauksen listalta. Tämä ei tarkoita etteikö hahmo voisi myöhemmin tulla uudestaan listalle!Uudet tulokkaat listalle:


Tälläistä siis tällä kertaa. Yritän vielä pohtia toistaiseksi tehtyjä valintoja huolellisesti, miettiä onko muita mahdollisia hahmoja listalle ja saada karsittua osan pois. Luulen että yritän saada listan tiivistymään ehkäpä 4-7 hahmoon jos mahdollista. Vaikka 5 tähteä ei tarkoitakaan varmaa paikkaa lopullisella listalla, niin tällä hetkellä olen aika varma siitä että säilytän molemmat tässä 5 tähteä saaneet lopullisessakin blogauksessa.


TÄRKEÄTÄ!! 
Toiveita listattaville hahmoille saa esittää kommentoimalla! Tärkeätä olisi ilmoittaa hahmon nimi (tietty!), sarja josta hahmon voi bongata (pitkien sarjojen kohdalla, etenkin jos hahmotoive on sivuhahmo, myös jakso/jaksot, joista hahmon löytää.. tämä sen vuoksi että olisi aika turha katsoa 500 jaksoa jotakin animea yhden hahmoesittelyn vuoksi, jos sivuhahmo näkyy vasta viimeisissä jaksoissa) ja lisäksi olisi suotavaa linkata jokin profiilin kaltainen hahmolle (esim. Wikipediasta tai kyseiselle hahmolle omistettu wikisivu sen sarjan wikistä, josta hahmo löytyy) ja mieluusti myös kuva hahmosta.

Ja vaikkei oma toivehahmo pääsisikään juuri seuraavaan (kunhan PREVIEWit ensin loppuvat) hahmoesittelyblogaukseen, niin on mahdollista että hahmotoive voisi päästä johonkin myöhempään blogaukseen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti