lauantai 16. maaliskuuta 2013

Synttärit! - Osa 2

Ðecaß Brony.fi foorumilta oli pyytänyt minua yksityisviestillä tulemaan Arnoldsiin klo. 16:30 ja se suuremmin ihmettelemättä lähdin sinne vähän ennen klo. 16. Mielessä oli suunnilleen kai kolme asiaa, josta siinä saattoi olla kyse, yhtenä niistä viikon päästä oleva miitti. No, hän sitten odotteli Arnoldsilla ja kierreltiin hieman keskustassa, ja mm. varattiin paikkaa miittiä varten, ja sitten päädyttiin odottamaan Silveriä (SilverTongue brony.fi foorumilta), jonka oli myös tarkoitus tulla paikalle.. Kun kaikki kolme olivat paikalla niin lähdimme kohti Silverin kämppää ja siellä itseäni odotti melkoinen yllätys. Minulle oltiin hankittu upea kortti ja lahja! Jotain sellaista, jota saattaisi odottaa ainoastaan muilta bronyiltä.

Muutamia kuvia kortista ja lahjasta:

En ole ihan varma milloin he olivat alkaneet suunnitella tuota yllätysjuhlaa, mutta idean Flutteriin he luultavasti saivat siitä kun satuin Skypessä mainitsemaan että saattaisin luultavasti hankkia sellaisen tulevan miitin aikana.. Kiitokset vielä kerran kortista ja lahjasta! ^_^

Kortin ja lahjan saamisen jälkeen oli tavallisempaa illanviettoa ja jossain vaiheessa iltaa sitten tarjottiin ateriaksi riisiä ja lammasta béarnaise-kastikkeella. Oli hyvää, vaikken lammasta usein olekaan syönyt. Sen jälkeen jatkettiin illanviettoa vielä jonkin verran, kunnes Ðecaß:n piti lähteä ja Silver sitten antoi kummallekin kyydin, minut jätettiin ensin kyydistä.

Kiitos vielä kovasti teille kummallekin tästä illasta!! (jos satutte täällä blogissa joskus pistäytymään..)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti