maanantai 18. heinäkuuta 2016

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu


 Tätä animea keväällä aloittaessani en totta puhuen odottanut sarjalta paljoakaan vaikka ensimmäinen jakso, joka yllättäen oli tuplasti normaalin jakson pituinen, olikin lupaavan tuntuinen. Re:Zero lähti kuitenkin melko kliseiseltä pohjalta, jossa sarjan päähenkilö (Subaru) yllättäen tempautuu omasta maailmastaan täysin vieraaseen fantasiamaailmaan.

 Valitettavasti tämä on yksi niitä sarjoja, joiden juonta en halua vahingossakaan spoilata liikaa, mutta ensimmäiset kolme jaksoa ovat vasta sarjan alkua eivätkä anna täyttä kuvaa siitä mitä myöhemmissä jaksoissa on luvassa. Yhteensä jaksoja tulee olemaan 25.

 Jaksot 4 - 11 muodostavat toisen kokonaisuuden ja osa näistä jaksoista kuuluu omiin suosikkeihini tästä sarjasta. Jaksosta 12 eteenpäin alkaa kolmas osuus, joka näyttää animesta uusia puolia. Lisäksi päähenkilö Subaru alkaa lievästi ilmaistuna viimein murtumaan tapahtumien keskellä. Tähän mennessä jaksoja on ilmestynyt 16 kappaletta.

 Kokonaisuudessaan olen ollut erittäin tyytyväinen tähän animeen ja siitä on jo tullut yksi suosikkisarjojani siitä huolimatta että kausi on vielä kesken. Rem on oma suosikkihahmoni tästä animesta, mutta olen kyllä tykännyt monesta muustakin hahmosta. 


Spoilerivaroitus alta löytyville kuville. Näet kuvat viemällä hiiren kuvan päälle.

Ep. 3Ep. 5Ep. 6
Ep. 7Ep. 8Ep. 11
Ep. 11Ep. 12Ep. 13
Ep. 14Ep. 15Ep. 15

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti