keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Blogin päivityksiä

No niin, blogi on lähikuukausina käynyt muutamia uudistuksia ja mielestäni suunta on ollut hiukan parempaan päin. Yläpalkissa (suoraan blogin otsikon ja bannerikuvan alla) on linkit muutamaan profiiliini muualla kuten MyAnimeList.net, YouTube ja Twitter-sivustoilla.

Steamilla on parit ylimääräiset sivut, joista ensimmäinen sivu sisältää minikuvauksen Steamin tarkoituksesta, linkit sekä Steam Storeen että profiiliini, ohjeistuksen (oikeastaan tarkempi ohjeistus lahjojen lähettämisestä löytyy Steamin Support -sivustolta, johon on annettu linkki) kuinka minulle voi hankkia Steam-pelejä lahjaksi.. siis mikäli kukaan sattuisi olemaan anteliaalla päällä.

Tämän lisäksi on avattu sivu myös suosittelemiani Steam-pelejä varten ja linkki kyseiselle sivulle löytyy ensimmäiseltä Steam-sivulta. Toistaiseksi suositus-sivulta löytyy lähinnä eri pelien nimet, niiden kauppasivulta löytynyt upotus (embed), joka sisältää mm. mahdollisuuden lisätä peli suoraan Steamin ostoskoriin, sekä useissa tapauksissa löytyy myös peliin liittyvä traileri tai vastaavanlainen video sen ohesta.

On mahdollista että saatan joskus kirjoittaa listalla olevista peleistä kenties jotain infoa, kuvausta tai ehkäpä jopa arvostelua kaiken muun lisäksi. Kyseisen sivun pelisuositukset ovat siis sellaisia, joita voin hyvällä omallatunnolla suositella muillekin ja useimmissa tapauksissa itselläni on vähintään jonkin asteista kokemusta pelistä eli ainakaan enimmäkseen suositukset eivät perustu siis vain muiden arvosteluiden lukemiseen tai YouTuben Let's Play -videoiden katseluun.

Yläpalkin linkkejä laittaessa tuntui tarvetta kirjoittaa myös pienimuotoista esittelyäkin ja siitä syntyi tuo About Me -sivu. Kyseiseltä sivulta löytyy jonkin verran tietoa itsestäni, mutta tiedä sitten kuinka kauan se pysyy ajankohtaisena.. Lisäksi lisäsin kuvan itsestäni ja kuva tuntui kai onnistuvan ihan kelvollisesti. Osittain tein tuon kai siksi ettei itsestäni ole erityisen paljoa julkisia kuvia saatavilla, tai ainakaan en usko että niitä olisi ihan kovin montaa liikkeellä.

Yhtenä syynä tähän oli varmaan myös sekin, että mikäli blogia joskus sattuu joku lukemaan, niin varmaan niitä kaikkein uteliaimpia lukijoita saattaa kiinnostaa miltä blogin pitäjä näyttää. Kuvasta itsestään voisi kai kommentoida, että taustalla tosiaan on Mahou Shoujo Madoka Magica -kangasjuliste (julisteessa lukee tosin Puella Magi Madoka Magica), itselläni on yllä Fairy Tail -aiheinen paita ja kaulassa roikkuu Twilight Sparkle (MLP FiM -hahmo).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti